lauantai 7. toukokuuta 2016

Tervetuloa nukkemaailmaani!

Yksinkertaistaakseni ja yhtenäistääkseni blogimaailmaani päätin jatkaa "nukeilla leikkimistä" täällä bloggerin puolella. Vanha nukkekotiblogini jää arkistoblogiksi ainakin toistaiseksi.

Kertoakseni hieman  taustaa voin kertoa, että en juurikaan leikkinyt lapsena nukeilla. Minulla on lapsuudesta jäljellä kaksi nukkea, iso kummitädiltä saatu sekä äidiltä saatu pienempi nukke, joiden kanssa jonkin verran touhusin. Sitten minulla on myös 18-vuotislahjaksi saatu mollamaija, joka on lähinnä sisustuksellinen elementti.

Nukkekotijutuista kiinnostuin vasta bloggaamisen myötä, kun näin muiden harrastajien miniatyyrijuttuja. 

Sittemmin on kertynyt erinäinen joukko erilaisia nukkeja, joista toiset ovat merkityksellisempiä ja joitakin käytän esimerkiksi pyhäkoulutyössä elävöittämässä kerrontaa.

Mukavia mielenkiintoisia, nostalgisia hetkiä nukkekotimaailmassani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.