lauantai 7. toukokuuta 2016

Nukkekoti 1 - Kotokallio!

Ensimmäinen nukkekotini on Kotokallio. Kotokalliossa asuu Akviliina ja Aaretti Kotivalo. Heillä on tytär Annastiina, joka on tomera ensiluokkalainen sekä kaksospojat Touko ja Toivo. Perheen neljäs lapsi, tytär Aamu Tyyni Tuulevi on vielä pieni vauva ja taitaakin olla parhaillaan päiväunilla häkkisängyssään.Akviliinan keittiössä on täysi tohina päällä, kun akviliina on leiponut karjalanpiirakoita ja paistanut porkkanalootaa ja mitä kaikkea nyt ahkera emäntä saakaan aikaan.
Olohuoneen puolella on vielä täysi meno päällä sielläkin, kun Toivo ja Touko purkavat energiaansa. Isä aaretti katselee rauhallisesti keittiön ikkunaan, lieneeköhän emäntä Akviliina mennyt ulos hengähtämään ja vilvoittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.