lauantai 4. huhtikuuta 2020

Olliskohan kukaan kiinnostunut nukkekotivaihdosta?


Heipä hei kaikki nukkekotiharrastelijat. Olisikohan kukaan kiinnostunut nukkekotivaihdosta.
Mieleeni tuli, että nyt olisi aika "pienen uimarantapiknikin" miniatyyrityyliin.


Eli ideana olisi tehdä jotain pientä, helposti positettavaa, nukkekotiin sopivaa teemalla piknik uimarannalla.

Aikaa tehdä nukkekotijutut olisi tuonne touko-kesäkuun vaiheeseena postitus sitten viimeistään kesäkuun 12. päivä.

Jos olet kiinnostunut, niin ilmoita siitä kommenttiboksiin ja laita minulle yhteystietosi (nimimerkki/nimi ja osoite) sähköpostiini: ainoeinontytar piste harjula miukumauku gmail piste com. Ilmoittautumisaikaa on huhtikuun viimeiseen päivään asti, jonka jälkeen katson, onko kiinnostuneita ja arvon kuka vaihtaa kenenkin kanssa. Osoitetiedot ovat tallessa sen ajan, kuin on tarpeen tämän vaihdon onnistumiseksi. Mikäli sinulla ei ole omaa blogia, voit silti tulla mukaan toimimalla ohjeen mukaisesti.

Mukana:

Minä Aino olisin ainakin mukana

1 kommentti:

  1. Hauska idea! Mietin vielä osallistumista. Voi olla, että mulle tulis kauheat paineet, että saaja ei olekaan tyytyväinen lähettämääni tavaraan.. mutta kiinnostusta kyllä on ja ilmoitan päätökseni hyvissä ajoin. :)

    VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.