lauantai 18. helmikuuta 2017

Kotokalliolla leikitään!


Kotokalliolla on vietetty juhlapäivää, kun isä Aaretti on matkoiltaan tuonut tuliaisia lapsille. Annastiina-tytär on saanut uuden nuken, jota hän näyttää kyllä katsovan hieman mutruilla suin. Lieneeköhän syy siinä, että Annastiina on jo yli kymmen-vuotias vai siinä, että nukke on hieman omapäinen.


Kaksospojista tummempi on Toivo, joka hihkuu innoissaan uuden autonsa kanssa. Hrrlll, kuuluu vain jokellus. Ei osaa vielä poika oikein ärrää sanoa.

Touko, se pojista vaaleampi, taas on vähän epävarma, leikkisikö vanhalla tutulla pallolla vai junako olisi parempi. Mukavaa tuntuu pojilla kuitenkin olevan. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.